We kunnen allemaal een mentor gebruiken!

MentorYou is een persoonlijk begeleidingsprogramma voor werkzoekenden (mentees) door beroepsactieve vrijwilligers (mentors) die hun expertise en kennis van de arbeidsmarkt gebruiken ter bevordering van de professionele integratie van de mentees.

Gedurende zes maanden vormen ze een hecht duo met maar één doel voor ogen: de uitdaging van tewerkstelling aanpakken!

MentorYou, un accompagnement de mentorat gratuit et bénévole
personnage-home-1

Door wie?

Mentors zijn enthousiaste beroepsactieve mensen die kunnen luisteren, die de dialoog kunnen starten, die creatief zijn en die zich vrijwillig inzetten voor het mentorschap. Het is hun rol om op gelijke voet met de mentee een vertrouwensrelatie op te bouwen en een beter inzicht te verschaffen van de beroepswereld.

personnage-home-2

Voor wie?

Dit programma is gericht op inwoners van het Brusselse Gewest die op zoek zijn naar werk, een opleiding, een stage en/of die zich professioneel willen heroriënteren.

personnage-home-3

Samen maken we er werk van!

Instanties ter bevordering van socio-professionele integratie, opleidingscentra, scholen en instellingen voor sociale promotie hebben zich aan onze zijde geschaard en bieden het MentorYou-programma aan aan zo veel mogelijk mensen die op zoek zijn naar werk, opleiding, stage en/of professionele heroriëntatie. Lijkt je dat wat?

Een partner zijn, dat houdt in:
  • Samenwerken voor de werkgelegenheid in Brussel
  • Nog een stap verder gaan in onze eigen projecten
  • Informatie, middelen en ervaringen delen
  • Deel uitmaken van een partnernetwerk

MentorYou Mondays

Online informatiesessies op elke eerste maandag van de maand, van 13.00 tot 14.00 uur. Contacteer ons team om in te schrijven!

Getuigenissen

Vragen over het MentorYou-programma?

 

Contact Form NL